top of page

Мисија 1:

Вести што ги користиме

Вестите преку Интернет се една од најтешките работи за проверка. Понекогаш првичните информации кои подоцна се покажало дека не се вистинити, продолжуваат да кружат на Интернет, а луѓето може да ги шират од комерцијални или малициозни причини, па дури и само за „забава“.

Avatar 102

Кристина Кики shared a link

2 h  Facebook for Android

Внимавајте на дупката што се отвори на главна улица, одете по друг пат на работа.

kola.jpg
Picture5.png

Like

Picture6.png

Comment

images (1).png

Share

Дали споделената вест е вистина или лага?

bottom of page