top of page

Галерија

Образование за сите

Интерактивни PheT симулации развиени од Универзитетот во Колорадо и преведени на македонски и албански јазик. Со кликнување на сликата, соодветната апликација се презема локално на Вашиот компјутер. 

Вежби со дропки

Глечери

Исхрана и вежбање

bottom of page