top of page
Arsimi për të gjithë

Gallery  

PheT simulime interaktive nga Univerziteti i Kolorados të përkthyera edhe në gjuhën shqipe dhe maqedonase. Me anë të klikimit në fotografinë, aplikacioni përkatës merret lokalisht në kompjuterin Tuaj. Për ta startuar simulimin interaktiv duhet të keni të instaluar Java. Java-n mund ta shkarkoni nga linku www.java.com

Thyesat

bottom of page