Образование за сите

Членка на

MMPmk_edited.png

Партнер со

EAVI.png
AVMU - 300x250.gif

Проект

„Учењето може

да биде забавно“

За нас

Здружението за унапредување на образованието КОНЕДУ ГЛОБАЛ е граѓанска организација која придонесува кон ...

Програми

Здружението работи на неколку програми поврзани како поддршка на формалното образование. Се водиме од иновативен пристап при усвојување на нови знаења ...

Нашиот тим

Нашиот тим има големо искуство во полето на образованието, почнувајќи од предучилишно па се до високото образование. 

Контакт

Може да не контактирате преку меил, телефон или лично

Cover-for-Website1