Образование за сите

Членка на

MMPmk_edited.png

Партнер со

EAVI.png
Cover-for-Website1
Cover-for-Website1

press to zoom
Cover-for-Website1
Cover-for-Website1

press to zoom
1/1
AVMU - 300x250.gif

Проект

„Учењето може

да биде забавно“

eu_logo (1).png
За нас

Здружението за унапредување на образованието КОНЕДУ ГЛОБАЛ е граѓанска организација која придонесува кон ...

Програми

Здружението работи на неколку програми поврзани како поддршка на формалното образование. Се водиме од иновативен пристап при усвојување на нови знаења ...

Нашиот тим

Нашиот тим има големо искуство во полето на образованието, почнувајќи од предучилишно па се до високото образование. 

Контакт

Може да не контактирате преку меил, телефон или лично